logo
ryijy1 ryijy2 ryijy3
varjo

Ryijypalvelulla on Suomen kattavin valikoima ryijyjä. Voit ostaa ryijyn valmiina tai tehdä itse. Ryijypalvelu myy valmiiden ryijyjen lisäksi ompelu- ja kudontapakkauksia, joiden mukana saa ruutupiirroksen ja tarkat ohjeet. Ohjeiden perusteella syntyy komea ryijy joko kangaspuilla kutoen tai käsin ommellen. Itse valmistetun ryijyn hinnaksi tulee noin kolmannes valmiin hinnasta.

Ryijypalvelu välittää sekä omia, kansanomaisia että Oy Neovius Ab:n laajaa mallistoa 1930-luvulta 1980-luvulle. Laajasta valikoimasta löytyy malleja kansanomaisista malleista 1700-luvulta tämän päivän moderneihin malleihin. Yhteensä meillä on noin tuhat mallia valikoimissamme. Sinun on mahdollista tilata mallipiirustus, langat ja tarvikkeet myös oman mallisi perusteella. Vihki- tai kasteryijyn avulla voit juhlistaa elämäsi tärkeimpiä hetkiä. Meillä on tiettyjä erityisesti näihin tilanteisiin sopivia malleja. Näin saat häihisi tai ristiäisiisi/nimenantojuhlaan lisää omaa luonnetta!

Arvotekstiili luo kotona lämpöä ja pehmeyttä. Toimistoissa se estää kaikua ollessaan akustisesti erinomainen.

Kaikki ryijyt on tehty korkealuokkaisesta 100 % kampavillasta, joka on koikäsitelty ja valosuojattu. Modernit ryijymallit ovat eri tekstiilitaiteilijoiden suunnittelemia.

Astu sisään ystävällisen palvelun liikkeeseen tai tilaa värikuvastomme sähköpostitse info@ryijypalvelu-rp.fi!


                 

Puhelinpalvelu 24/7 - p. 09 660 615

Lämpimästi tervetuloa ryijyjen maailmaan!

Yrityksen historia

Sodan jälkeen perustettu Ryijypalvelu oli ensin nimellä So-Ve-La eli Sotainvalidien Veljesliiton lankaliike. 1955 Sotainvalidien Veljesliiton Naisjärjestö ry otti hoitovastuun lankaliikkeestä ja nimeksi tuli Sotainvalidien...