logo
varjo

Yrityksen historia

Sodan jälkeen perustettu Ryijypalvelu toimi ensin nimellä So-Ve-La eli Sotainvalidien Veljesliiton lankaliike. 1955 Sotainvalidien Veljesliiton Naisjärjestö ry otti hoitovastuun lankaliikkeestä ja nimeksi tuli Sotainvalidien Veljesliiton Naisjärjestö ry:n Ryijypalvelu. Yritys toimi tällöin Kasarmikatu 34:n tiloissa. Ryijypalvelun tuotto käytettiin sotainvalidien ja heidän perheittensä hyväksi. Kiitos sotainvalidien ja muiden maata puolustaneiden - Suomi täyttää tänä vuonna 100v!

Vuonna 2000 liike siirtyi yksityiseen omistukseen ja nimeksi tuli Ryijypalvelu-RP Oy.
Kaikki vuosien varrella hankitut mallit ovat edelleen myynnissä. Uusiakin malleja on omistuksen muututtua hankittu vuosittain ja niitä on yhteensä satoja (kuvastossa noin 180). Samalla liike siirtyi nykyiselle paikalleen Abrahaminkadulle aivan Helsingin Hietalahden kirpputorin kupeeseen ja on nyt toiminut yli 15 vuotta samalla paikalla.

Vuoden 2014 keväällä Ryijypalvelu-RP Oy:ssa tapahtui sukupolvenvaihdos - vuosikymmeniä palvellut ryijyasiantuntija Marita Leivo jäi eläkkeelle ja toiminnasta vastaa nyt hänen tyttärensä Minna Söderqvist.

Yhteistyö Oy Neovius Ab:n kanssa jatkuu ja kaikki iki-ihanat Neoviuksen mallit ovat edelleen saatavilla.

Yhteystiedot

Ryijypalvelu RP Oy
Auki ma-pe klo 9-16 ja sovittaessa.
Muina aikoina soita tai lähetä spostia:
puh. 09 660615, info(at)ryijypalvelu-rp.fi